Veelgestelde vragen

Hoe log ik in?

Heb je je muis bij de hand? Om in te loggen op het online platform van Tapster, moet je eerst een account aanmaken. Dat kan via deze link. Als je je account hebt aangemaakt, kun je via dezelfde link inloggen.

Help! Ik ben niet zo handig met de computer! Is dat erg?

Welnee! We richten TIM of DigiDagbesteding helemaal voor je in. Doen we wel in overleg natuurlijk. Daarna kun je gewoon aan de slag. Je hebt hiervoor geen digikennis nodig.

Hoe is het met de privacy gesteld?

Tapster neemt privacy erg serieus. We hanteren standaard een verwerkersovereenkomst waarin afspraken zijn opgenomen over de wijze waarop wij met persoonsgegevens omgaan. Tapster is ook ISO 27001 gecertificeerd. Dat is een wereldwijde erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging.

Is Tapster hetzelfde als TIM of Digidagbesteding

Dat was het wel. Min of meer. Maar dat werkte verwarrend. Tapster is het bedrijf. De producten die we leveren, hebben we een naam gegeven. TIM (Tapster Inspraak & Medezeggenschap) en DigiDagbesteding.

Hoe kom ik er achter of het klikt tussen TIM en mij?

Nou, heel eenvoudig eigenlijk. TIM is heel toegankelijk. Wil je weten hoe TIM werkt, vraag dan onze demo aan. Je krijgt TIM dan veertien dagen tot je beschikking. We maken dan een demo-account voor je aan en dan kun je kijken of er een klik is tussen jou en TIM (wedden van wel?). Wil je een demo-account ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Kan ik achteraf nog wijzigingen aanbrengen in 'onze' TIM?

Als we TIM bij je hebben geïmplementeerd en ingericht dan kun je altijd een beroep op ons doen. Tapster ondersteunt je altijd. Je hoeft maar te bellen of te mailen naar jouw Tapster contactpersoon en wij komen in actie.

Christy account manager tapster

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem dan contact met mij op.
Ik help je graag verder.

Christy

Accountmanager

026 472 33 41

christy@tapster.nl

linkedin.nl/christyzwambach

Tapster inspraak en medezeggenschap digidagbesteding diap

Wij informeren, verbinden en ontzorgen

Contact

Ressenerbroek 20 C
6666 MR Heteren

026 472 33 41
info@tapster.nl
KVK 58301674

Alle rechten voorbehouden. 2024 Tapster BV.