Tapster ondersteuning inspraak en medezeggenschap digidagbesteding

Dit zijn we

Collega’s. Die enorm betrokken zijn bij wat ze doen. Een neus hebben voor techniek en een hart hebben voor onze klanten. En die zich er als geen ander van bewust zijn dat onze producten worden gebruikt in de zorg. 

Je kunt ons bellen of e-mailen. En als het nodig is, komen we gewoon even bij je langs.

We zijn trots op TIM en DigiDagbesteding en vinden het hartstikke leuk als jij ermee aan de slag gaat. Helemaal als wij jou hiermee kunnen helpen. We hoeven niet te benadrukken dat we hiervoor alle technische kennis in huis hebben om dat goed te doen. Dat is wel het minste wat je van ons mag verwachten. Onze meerwaarde zit ‘m in onze ondersteuning. We zijn immers bezig met mensenwerk. Of mensenwerk. Onze belangrijkste drijfveer. Die loopt als een rode draad door alles wat we doen.

Onze team bestaat uit collega’s die enorm betrokken zijn bij wat ze doen. Een neus hebben voor techniek en een hart hebben voor onze klanten. En die zich er als geen ander van bewust zijn dat onze producten worden gebruikt in de zorg. Over mensenwerk gesproken…

Wil jij aan de slag met TIM of met DigiDagbesteding? Dan is het wel zo prettig als je hierbij in alle fases wordt ondersteund. We helpen je niet alleen op weg. We zijn er ook voor je als je allang op weg bent. We zijn informeel, maar professioneel. We streven naar optimale kwaliteit, maar dat doen we wel met een glimlach. We informeren, verbinden en ontzorgen. Je kunt dus op ons rekenen. Bel of e-mail ons als je vragen hebt. En als het nodig is, komen we gewoon even bij je langs. Succes maken we samen. Da’s Tapster.

Contactpersonen Tapster

Heb je ondersteuning nodig? Op ons kun je rekenen. Elke dag.

Tapster inspraak en medezeggenschap digidagbesteding diap

Wij informeren, verbinden en ontzorgen

Contact

Ressenerbroek 20 C
6666 MR Heteren

026 472 33 41
info@tapster.nl
KVK 58301674

Alle rechten voorbehouden. 2024 Tapster BV.