Heb je vragen over ons digitaal platform?

Nieuws van Tapster

04-04-2024

TIM zorgt voor overzicht

Voor organisaties en cliëntenraden is het een uitdaging om een actueel overzicht te hebben van de cliëntenmedezeggenschap op de verschillende locaties. De module Medezeggenschap in Beeld van TIM zorgt voor dit overzicht.

Module medezeggenschap in beeld

Via een handig dashboard toont TIM hoe de medezeggenschap op iedere locatie geregeld is. Zie in één oogopslag op welke locaties wel en op welke locaties (nog) geen cliëntenraad aanwezig is. Bekijk ook wie de aandachtsfunctionaris, ondersteuner en raadsleden zijn.

Lokale medezeggenschap in beeld

TIM voorziet ook in verschillende hulpmiddelen om de benodigde informatie lokaal (bij de zorg-/ locatiemanager) op te halen. Met een handige digitale vragenlijst inventariseren we snel de stand van zaken per locatie. TIM zorgt er vervolgens voor dat deze gegevens jaarlijks worden geactualiseerd.

TIM geeft je zo een goed beeld van de locaties waar de medezeggenschap georganiseerd is. Ook heb je snel inzage in de witte vlekken. Je weet precies waar je aan de slag moet. Inspraak en medezeggenschap regel je zo snel, goed en lokaal. In lijn met de WMCZ 2018.

De voordelen 

  • Geeft een actueel overzicht van de cliëntenmedezeggenschap
  • Maak een ingewikkelde taak eenvoudig
  • Haalt de informatie op bij de bron
  • Levert aanzienlijke tijdsbesparing op
  • Duidelijk werkproces om snel stappen te zetten
  • Makkelijk in gebruik, geen technische kennis nodig
  • Alle informatie eenvoudig exporteren naar Excel
  • Dashboards voor audits en certificeringen (bijvoorbeeld HKZ)
  • Voor ondersteuners, ambtelijk secretarissen, coaches medezeggenschap, bestuurssecretarissen en iedereen die de cliëntenmedezeggenschap goed georganiseerd wil hebben 

Een vliegende start

Om te zorgen dat je het overzicht snel gevuld hebt kunnen we ook helpen met het ophalen van de informatie in de organisatie. Je hoeft dan niet zelf aan de knoppen te zitten. Wij nemen je werk uit handen.

Kosten

De module "Medezeggenschap in Beeld" kan je als los onderdeel van TIM gebruiken. De eenmalige opstartkosten zijn € 895,00 excl. btw. Maandelijks betaal je € 69,00 excl. btw voor toegang tot de module. Tapster is ISO27001 gecertificeerd en we sluiten natuurlijk een verwerkersovereenkomst met je af.

Wil je ook ondersteuning in de vorm van "handjes". Dan kunnen we je ook helpen. Wij leggen dan de contacten met de verschillende locaties en zorgen dat de basis qua informatie goed gevuld is. Je hebt dan snel een volledig overzicht van de (lokale) medezeggenschap. Vanaf dan is het een kwestie van bij laten houden door TIM. Neem contact met ons op als je hier een kostenindicatie voor wilt ontvangen.

Wil je ook overzicht?

Medezeggenschap in Beeld is als losse module van TIM te gebruiken. Binnen enkele dagen kan je aan de slag. Wij helpen je met het in gebruik nemen. Je hebt geen technische kennis nodig. Liever eerst een demo? Geen probleem, dat kan digitaal of op locatie.

Wil je meer weten over Tapster of één van onze producten?

Op Tapster kun je rekenen. Elke dag.

Tapster inspraak en medezeggenschap digidagbesteding diap

Wij informeren, verbinden en ontzorgen

Contact

Ressenerbroek 20 C
6666 MR Heteren

026 472 33 41
info@tapster.nl
KVK 58301674

Alle rechten voorbehouden. 2024 Tapster BV.